Feestjes

Verjaardag, babyborrel, huwelijk, communie of lentefeest.


Wij komen graag met de ijskar naar je toe! Onze ijskarren kunnen u een 10-tal soorten vers schepijs aanbieden, hebben een ruime keuze aan garnituren en maken voor u de lekkerste ijscoupes. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment van impulsijsjes ( waterijsjes, cornetto’s, etc).

Laat u de gasten vrij kiezen of wenst u de keuze te beperken? Alles kan op voorhand afgesproken worden.

Wanneer de ijskar gratis tot bij u aan de deur komt gereden, kunnen de gasten rustig aanschuiven om hun ijsje te kiezen. Onze verkoper zal dan iedereen vlot na elkaar bedienen. Wij vragen enkel de prijs voor wat er werd afgenomen. Er komen dus geen extra kosten bij. We vragen wel een minimumafname afhankelijk van het aantal personen. Als iedereen aan het genieten is van al dat lekkers, maakt onze verkoper de rekening en kan er direct betaald worden.

Reserveer een ijskar Vraag offerte aan

Scholen

Traktatie leerlingen, schoolfeest, schooluitstap.


Een schoolfeest, een traktatie op een feestelijk moment of op het einde / begin van het schooljaar? Een daguitstap of een sportdag? Allemaal redenen om de kids gezond te laten smullen en extra te verwennen! We denken ook aan leerlingen met melk- en/of lactoseallergie; voor hen kunnen we een waterijsje voorzien. Het is de bedoeling dat de ijskar niet hoeft te wachten en dat onze verkoper iedereen vlot na elkaar kan bedienen.

Reserveer een ijskar Vraag offerte aan

Bedrijven

Warme dagen, personeelsfeest, opendeurdagen.


Teambuilding of personeelsfeest? Beloning, verwennerij of afkoeling op warme dagen? Je kan steeds bij ons terecht. Verschillende vestigingen? Geen probleem! We zoeken samen met u naar een ideale formule. Zelfs bij een plotse hittegolf kunnen wij op vrij korte termijn uw vraag nog inplannen. Wens je je collega’s te trakteren? Verstuur een aanvraag! Wij bedienen groepen van enkele tientallen tot honderden, zelfs duizenden mensen. Wil je je bedrijf in de kijker zetten, of klanten trakteren? Wij denken graag met u mee!

Reserveer een ijskar Vraag offerte aan

Overheid

Feestelijke openingen, kinderopvang, opendeurdagen.


Wenst u als gemeente, stad of andere openbare instelling te trakteren, bijvoorbeeld voor: feestelijke openingen van een heraangelegde straat, speelpleinen tijdens de vakantie, jeugdbeweging, ... Wij maken graag voor u een gepaste offerte.

Reserveer een ijskar Vraag offerte aan

Andere

Jeugdbewegingen, vrijetijd clubs, sportverenigingen.


Wij komen ook heel graag naar jeugdbewegingen, clubs en verenigingen om hun leden te verwennen. Alles is bespreekbaar!

Reserveer een ijskar Vraag offerte aan